Nasze produkty
-
SCHAB Z/K 26,90 zł
-
SCHAB B/K 29,90 zł
-
KARKÓWKA Z/K 26,90 zł
-
KARKÓWKA B/K 29,90 zł
-
BIODRÓWKA 22,20 zł
-
ŁOPATKA Z/K 17,90 zł
-
ŁOPATKA B/K 22,90 zł
-
SZYNKA B/K 28,90 zł
-
MIĘSO GULASZOWE ZE SZYNKI 26,70 zł
-
BOCZEK B/Ż B/S 27,00 zł
-
BOCZEK B/Ż Z/S 24,40 zł
-
BOCZEK Z/Ż 19,40 zł
-
GOLONKA PRZEDNIA 16,90 zł
-
GOLONKA TYLNA 19,90 zł
-
ŻEBERKA I 24,50 zł
-
ŻEBERKA II 8,20 zł
-
OGONY WP 9,5 zł
-
NOGI WP 7,30 zł
-
SKÓRKI 10,70 zł
-
USZY WP 25,40 zł
-
PODGARDLE WP 18,40 zł
-
WĄTROBA WP 8,50 zł
-
NERKI WP 13,70 zł
-
OZORY 25,50 zł
-
SERCA WP 15,40 zł
-
SŁONINA PŁAT 7,90 zł
-
SŁONINA MIELONA 7,90 zł
-
KOŚCI WP SCHAB/KARK. 4,90 zł
-
POLĘDWICZKI WP 39,50 zł
-
GŁOWY WP 12,80 zł
-
RĄBANKA I 25,50 zł
-
RĄBANKA II 26,00 zł
-
RĄBANKA III 26,00 zł
-
RĄBANKA IV 25,50 zł
-
POLICZKI WIEPRZOWE 37,70 zł
SZYNKA PARZONA WĘDZONA (401)
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250,
(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
SCHAB PARZONY WĘDZONY (517)
Wędzonka – schab wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250,
(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
SZYNKA PARZONA WĘDZONA z tłuszczykiem (401)
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, mieszanka przyprawy, substancja
konserwująca E250,(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
SZYNKA SUROWA WĘDZONA (401)
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, surowa.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda,sól, substancja konserwująca E250
(peklosól), przyprawy
Przechowywać w warunkach chłodniczych
Kiełbasa BIAŁA PARZONA (400 1)
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona
Składniki: mięso wieprzowe 99%, woda, sól , przyprawy( majeranek, czosnek)
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
Kiełbasa WIEJSKA (400)
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól)
przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
Kiełbasa WIEJSKA- OBKŁADOWA-GRUBA (400 4)
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól)
przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka –jelito kolagenowe-niejadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych
Kiełbasa POLSKA SUROWA (400 5 )
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona surowa
100 g wyrobu powstało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250( peklosól)
przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
Kiełbasa POLSKA PIECZONA (490)
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona pieczona
100 g wyrobu powstało z 140 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy
naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
KIEŁBASA Z SZYNKI PIECZONA
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona pieczona
100 g wyrobu powstało z 140 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), sól,
przyprawy naturalne .
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
KIEŁBASA ŚLĄSKA (400)
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy
naturalne ( gorczyca, kolendra , gałka muszkatałowa, pieprz czarny, sól)
osłonka – jelito wieprzowe.
Przechowywać w warunkach chłodniczych
PARÓWKA GRUBA (74)
Kiełbasa wieprzowo – wołowa homogenizowana wędzona, parzona
Składniki: mięso wieprzowe 65 %, mięso wołowe 30%, woda, przyprawy.
Osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
PARÓWKA CIENKA (498)
Kiełbasa wieprzowo – wołowa homogenizowana wędzona, parzona
Składniki: mięso wieprzowe 65 %, mięso wołowe 30%, woda, przyprawy.
Osłonka – jelito kolagenowe jadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych
KOŚCI WĘDZONE (136)
Wędzonka- kości wędzone surowe
Składniki: kości wędzone, sól, peklosól (E250)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
ŻEBERKA WĘDZONE (132)
Wędzonka-żeberka wędzone surowe
Składniki – żeberka , sól, peklosól (250)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
POLĘDWICZKI WĘDZONE (435)
Wędzonka- polędwice wieprzowe wędzone surowe
Składniki: polędwica wieprzowa, sól, peklosól ( E250)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
SŁONINA WĘDZONA (138)
Wędzonka-słonina wędzona surowa
Składniki- słonina, sól, peklosól
Przechowywać w warunkach chłodniczych
KASZANKA (85)
Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki,
podgardle), kasza jęczmienna 19%(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy
(cebula, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
KASZANKA GRUBA (86)
Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki,
podgardle), kasza jęczmienna 19%(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy
(cebula, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito sztuczne-
niejadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych
BUŁCZANKA (108)
Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki,
podgardle), bułka pszenna(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy (ziele
angielskie, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito
wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych
WĄTROBIANKA (107)
Składniki: mięso wieprzowe 78%, wątroba 17%, cebula 2%, sól pieprz czarny.
Osłonka jelito wieprzowe .
Przechowywać w warunkach chłodniczych
SALCESON BIAŁY (101)
Wędlina wieprzowa podrobowa parzona w bloku. Osłonka wędliny jest
niejadalna
Składniki: mięso z głów wieprzowych 57%, skórki wieprzowe 21%, woda, sól,
przyprawy( kminek), substancja konserwująca E250(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych
SALCESON CZARNY (102)
Wędlina wieprzowa podrobowa parzona, w bloku. Osłonka wędliny jest
niejadalna
Składniki: podroby wieprzowe( serca,ozory) 68%, skórki wieprzowe 25%,
krew wieprzowa, woda, przyprawy, sól.
Przechowywać w warunkach chłodniczych
KIEŁBASA WIEJSKA W SŁOIKU (340)
Składniki: mięso wieprzowe 97%, skórka wieprzowa, sól, peklosól ( E250)
przyprawy (pieprz czarny, czosnek, majeranek)
opakowanie słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w
lodówce i spożyć w ciągu 48h.
WĄTROBIANKA W SŁOIKU (3411)
Składniki: mięso wieprzowe 78%, wątroba wieprzowa 17 %, cebula 2%, sól,
majeranek, pieprz czarny.
Opakowanie słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w
lodówce i spożyć w ciągu 48h.
SMALEC CZYSTY W SŁOIKU: (1041)
Składniki: słonina wp. topiona 50%, podgardle wp. topione 50%
opakowanie -słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w
lodówce i spożyć w ciągu 48h
SMALEC ZE SKWARKA W SŁOIKU: (1041)
Składniki: słonina wp. topiona 37,5% podgardle wp. topione 37,5%, skwarki
25%
opakowanie -słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w
lodówce i spożyć w ciągu 48h
SMALEC Z MIĘSEM W SŁOIKU: (2434)
Składniki: słonina, podgardle, mięso wieprzowe, sól, pieprz, przyprawy,
opakowanie słoik 280 ml
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w
lodówce i spożyć w ciągu 48h
KRUPNIK-ZUPA
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 67%, mięso gotowane 9,5%, ziemniaki 8,8%, boczek
wędzony (mięso wieprzowe, woda, sól), seler 4,4%, kasza jęczmienna
gotowana 3,5% (gluten)
opakowanie słoik 850 ml.
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
POMIDOROWA – ZUPA
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 68,2%, makaron 16,9%(maka pszenna-gluten , żółtko kurze,
woda , sól), koncentrat pomidorowy 5,2%, mleko 4,7%, mąka pszenna (gluten)
2,4%, marchew 0,7%, korzeń pietruszki 0,7,%, sól, cukier.
Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
GROCHÓWKA- ZUPA
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 35,7%, groch 28,6%, ziemniaki 8,9%, marchew 8,9%, seler
5,4%, mięso gotowane , boczek wędzony 3,6( mięso wieprzowe, woda, sól),
kiełbasa wiejska 3,6% (mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250-
peklosól), przyprawy
Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
FLACZKI-ZUPA
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 63%, żołądki wieprzowe 21,6%, marchew 7,2%, seler 5,4%,
przecier pomidorowy 1,8%, natka pietruszki, pieprz czarny , sól.
Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
ŻUREK-ZUPA
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 48,4%, ziemniaki 17,3%, kiełbasa biała 17,3%, zakwas żur
8,6%, boczek wędzony , sól, cukier, przyprawy.
Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
GULASZOWA-ZUPA
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 49,1%, mięso wieprzowe gotowane 24 %, papryka 7 % ,
pieczarki 7%, marchew 3,5%, korzeń pietruszki 3,5%, koncentrat pomidorowy
2,8%, cebula 2,6%, nataka pietruszki, pieprz,sól, przyprawy.
Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
GALART WIEPRZOWY W SŁOIKU
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: rosół mięsny 60% ( woda, marchew, pietruszka, seler, por,
przyprawy), mięso wieprzowe 35%, marchew, natka pietruszki, żelatyna
spożywcza, ocet, sól, rozdrobnione susze jarzyny, przyprawy.
Wyrób gotowy do spożycia schłodzony.
BIGOS W SŁOIKU
Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: kapusta biała 30% , kapusta kiszona 24 %[ kapusta biała, sól],
kiełbasa wieprzowa 20 %, boczek wędzony 12%[ mięso wieprzowe, woda,
substancja konserwująca E250, sól] , cebula 4%, koncentrat pomidorowy 4%,
przyprawy, woda, wzmacniacz smaku E621, sól,
Opakowanie słoik 800 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.